Kläder


Söndag 29 April

Godmorgon

Jag vaknade vid 07:00 idag. Vet inte varför för det brukar aldrig hända.
Så nu sitter jag med datan i knäet och kollar nyheterna. Jag ska kolla fördigt på nyheterna sen ska jag duka fram frukost till familjen så att vi blir färdiga tidigt idag. För senare idag ska jag, mamma, pappa och kanske min bror åka till Väla och shoppa. Jag ska försöka hitta konfa kläder till mig sen ska jag även kolla på en present till Louise. Hon fyller inte år utan presenten är till hennes konfirmation.
Men jag uppdaterar er mer sen.

/ johanna


Kollar tv

Hej,
Just nu sitter jag och kollar tv och sms med massa olika :) men imorgon ska man åka till min kusins konfa vi ska åka hem ifrån typ halv 8 :)
Och det är i Danmark så ja :) men det kommer väll bli helt okej , ta ju med mobilen :) och kan smsa grattis med Johanna för att hon också har 3 så det blir ju bra om nån annan har 3 så är det bara att säga det till mig så kan man smsa grattis med mig ;)
/Louise


Helt nya bilder :D

Godkväll eller hej :p

Tänkte bjuda på lite helt nya bilder jag tog idag. Kan liksom inte göra så mycket just nu för sitter i ett fotbad. Härligt härligt är vad det är. :D
Här kommer bilderna ...








puss johanna ;) <3


you smile I smile

haj snyggisar ;D

Jag är på riktigt bra humör idag. Allt bra med er ? ;)

Idag blir det att bara ta det lugnt och skämma bort mig själv lite. (a) För när mamma och pappa har åkt ska jag sätta mig i ett fotbad med en god dricka och bara njuta med musik. Hade tänkt fixa händerna också men mamma råkade riva till mig på handen så nu blöder jag på handen och de svider riktigt mycket. Haha..men älskar dig ändå mamma. :D (L) Vi har våra stunder där vi kna vara sura på varandra men det har nog många fler än bara vi. Nu ska jag gå ut och umgås med mamma och pappa en stund innan dem ska åka.

Ni får ha det så bra idag alla snyggingar, jag kommer uppdatera er senare idag och jag kanske fixar lite nya bilder till er också. Skulle ni vilja det ? :)

puss / johanna

 


Bild

Har inget på hjärtat
/Louise


älska livet

Godmorgon sötisar.
Fredag idag och det är skola som vanligt. Börjar skol-dagen med slöjd i 2 timmar. :D
Sen har vi SO, svenska och NO, inte så jätte kul men bara att kämpa sig igenom det.
Sen ikväll blir det jägers med Erica och Johanna. Det kommer bli toppen kul.
Men oj just det efter skolan ska jag kanske träffa Anton, men får se hur det blir med det.
Men nu måste jag gå för annars missar jag bussen, hörs senare.

image description
/ johanna

dags igen

Hallå :)
Idag har jag varit i Lund nästintill hela dagen, kom därifrån halv 3 och åkte direkt till Höör och lämna min bror hos tandläkaren sen åkte pappa och jag till affären och handla.
När jag kan hem hjälpte jag till med maten sen gick jag upp och plugga lite. När jag hade pluggat en stund satte jag mig vid datan och startade "Sims 3". :D
Faktiskt riktigt kul att bara sitta lugnt och spela, men nu ska jag gå ner och duscha sen blir det att ta på en ansiktsmask och fortsätta spela en stund. Sen får jag nog kolla lite till på läxorna innan jag går och lägger mig.
Hörs senare,puss ;)
/ Johanna


Kusins konfa

På söndag ska jag på min kusins konfa , och då ska jag ha på mig detta:
/Louise


Sitter i skolan

Hej, idag börja jag halv 9 som vanligt!
Just nu sitter jag vid cafeterian :)) och första lektionen har jag bild !
/ Louise


Morgon

Här är en bild jag tog igår :)
/Louise


Facebook..en sida där många blir kränkta :o

Tjena alla snyggingar ;-)

Jag hade täknt berätta om en fakta jag fått reda på och sett mycket av. Det gäller just det här med facebook. :s
 Varför ska inte alla kunna lägga upp sina egna statusar eller sina egna bilder utan att få dumma kommentarer?
Alla i världen är lika mycket värda de kvittar om man är utlänsk eller om man är svenska eller vad man nu är. Alla är olika och jag menar verkligen ALLA de finns ingen som är exakt lik någon annan.
 Men varför ska det då finnas kommentarer som kan se ut som sådana här "är du dum i huvudet", "fyfan vad ful du är" eller "asså gå och dö ingen gillar dig ändå".
Ni som håller på att skriva sånt till andra eller så , visst ingen kan hindra er från att tänka så men ni behöver ju inte kommentera det, för ni skadar bara varandra.
Det finns dem som tar sitt eget liv för dem får sådana kommentarer och vill just du veta om att det kan varit du som gjort att en person har gjort något så hemskt. ? :o
Det är hemskt och man borde verkligen göra något åt denna sak.

De va allt jag ville berätta !
/ johanna


dina drömmar är min verklighet

HAHA.. just nu sitter jag och gottar mig med godis och data. Jag känner knappt mina ben från efter gympan. Men jag hade faktiskt tänkt vara lite duktig att gå/springa på springbandet i 15-20 minuter. Sen efter det blir de att plugga på engelska och NO och göra lite matte tror jag. Jag vill ju verkligen inte komma efter i skolan, det är bara så jobbigt.
Men men nu ska jag gotta mig lite till och kela med misen sen blir det springbandet. :D
Uppdaterar er senare om jag har någon ork, haj ås länge.

image description
/ johanna


Ute


Godmorgon <3

Hejsan just nu sitter jag cv kollar tv och tänkte blogga lite för liksom vi se varit dåliga på att blogga på sista tiden , så buskage vi blogga satans :) idag har jag träning men jag kommer ändå blogga :)
/Louise


Malmö idag ja :)

Hej hej,
Idag var jag och Johanna i Malmö det var skit kul!!!!!
Lite bilder där ifrån :) <3
/Louise

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3408265/images/2012/pic_199833011.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3408265/images/2012/pic_199833011.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3408265/images/2012/pic_199833011.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3408265/images/2012/pic_199833011.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3408265/images/2012/pic_199842179.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3408265/images/2012/pic_199842308.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3408265/images/2012/pic_199842312.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3408265/images/2012/pic_199842373.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3408265/images/2012/pic_199842481.jpg" class="image">


I can see you in my dreams

Hallå snyggingar, jag är tillbaka :D

Jag kom hem jätte sent på söndag kväll och orkade inte göra inlägg igår eller imorse. Men nu ska jag försöka hålla er uppdaterade, men kan inte lova att det kommer bli speciellt bra för har rätt mycket just nu. :p
Men iallafall, idag har det varit skola som vanligt men eftersom det är Tisdag slutar vi tidigt. :D Så Louise och jag stack in till malmö och shoppa och vi hittade världens snyggaste skor, så båda köpte var sitt par. Jag kan lägga upp bild på det senare. Sen testade jag t.o.m rosa kläder och jag har inte haft något rosa på mig på 2-3 år ellre något sånt har jag för mig. Men jag såg mycket brunare ut med den tröjan på mig och plus så var den riktigt fin, så det blir nog att handla en sån senare när jag fått mer pengar. :)

Nu ska jag stänga ner allt på datan och gå upp på mitt rum och plugga, för har NO prov imorgon och måste verkligen klara det. Gör jag inte det kommer jag slå mig själv tills jag inte har någon känsel i huvudet...
HAHA nä men måste verkligen plugga lite till så jag spikar provet. :)
Sov gott alla och hoppas ni haft en super dag, för det har jag haft. :D

Man ser inte mig så bra men det är för jag skrattar till :p

/ johanna


Bilder


aj aj aj

Ska nu stanna för att äta med handbolls laget. Vi är snart vid gränsen till Norge så då blir det inga fler inlägg på hela helgen. Men ville bara uppdatera er en sista gång innan vi kör över till Norge. Ni får ha en toppen helg, det ska jag iallafall. Kan ju även få med att vi har suttit i bilen sen kl.10 imorse. ha det bäst / Johanna


nu händer det :o

Godmorgon alla snygga :)

Ligger fortfarande ner bäddad i sängen för jag fryser as mycket och är riktigt nervös. Som jag tror alla vet åker jag ju till Norge idag, det kommer säkert bli sjukt kul men känner ändå att jag är lite orolig. :/ Men det är nog bara för att mamma och pappa brukar alltid följa med och kolla när jag är på cuper, så de kommer nog kännas lite konstigt nu när dem inte ska med. Jag kommer ju såklart sakna alla i familjen mycket och jag kommer sakna alla mina kompisar som inte ska med super mycket.
Louise om du ser detta ska du veta om att jag kommer sakna dig super duper mega mycket. :( Men jag lovar vilken tid jag än kommer hem på söndag ska jag komma till skolan på måndag. Ni får ha det skit bra här hemma i Sverige.
Jag kommer nog uppdatera er lite på vägen upp, men vi får se.
puss på er alla snyggingar, och uppdaterar jag inte mer idag så kommer jag igen på måndag. ;)
/ Johanna


Fysik

Hejsan ,
Nu ska jag typ plugga fysik så att jag klara provet :) sen när jag typ pluggat klart blir det nog sova tror jag :)
/Louise


härligt :D

Sitter i bilen påväg till city gross tror jag. :) Ska handla något som jag inte minns vad det var, men jag ska påminna mamma och pappa att handla socker och ägg så jag kan baka idag. :) Det får bli att baka när jag har packat färdigt tills imorgon. Känner mig rätt risig till just nu, för kommer verkligen inte orka något imorgon om jag ska hinna med allt ikväll. Och det måste jag liksom göra för hinner inget sånt imorgon. :/ Men nu ska jag gå in i affären. Puss sötisar/ Johanna


Plugga

Nu pluggar man fysik jippi men inte lika svårt som jag trodde :)
/Louise


Mat

Äter lunch nu :)


lite seeen - jo jag vet

godkväll :)

Detta inlägget blev rätt sent..jo jag vet. Men jag har gjort läxor och sen har jag spelat "Sims 3".:D
Min hjärna är verkligen totalt död, har haft riktigt mycket läxor och prov och sånt skit, sen ska jag liksom åka till Norge på fredag, så jag måste ju pack till det också. Usch hur ska jag orka? :o Jag får helt enkelt ta dagen som den kommer sen får jag blogga och uppdatera er så fort jag kan, ska försöka uppdatera er mer imorgon men det är bara om jag hinner då. Imorgon är det tosdag och även sista dagen för mig att vara i Sverige, för på fredag drar jag till Norge redan kl.10 på morgonen med handbolls laget. Sen kommer jag hem någon gång under kvällen/natten på söndag. Men nu ska jag stänga ner datorerna och gå och nanna kudden. :D
Sovgott sötisar, hoppas ni alla har haft en bra dag.?


/ johanna


Hemma nu

Helhet , kom precis hem från skolan nu ska jag äta , sen ut och gå med vår hund och sen plugga lite och sen ska jag träna typ vid 5 :)
/Louise


Bussen snart

Hej, nu ska jag snart gå till bussen och sen blir det skola :) sen efter skolan ska jag träna , plugga
/Louise


Plugg all day

Hej,
Jag har typ pluggat hela dagen , har matte provet imorn sen så har jag engelska läxa också:)
Torsdag: engelska läxa och spanska läxa
Fredag:fysik prov :/ sen nån läxa
Lördag plugg
Söndag plugg
Måndag svenska prov,so redovisning
Ja allt är bara skola skola :/ det suger man bara måste plugga all day :///
/Louise


4ever more

Haj sötisar :)

Sitter just nu med "sims 3" igång. (a) Haha..hade inget att göra och va sjukt längesen jag spelade det.
Sitter med SO arbetet framför mig samtidigt och skriver om fattigdom. Har matte prov imorgon och NO provet blev flyttat. Det va riktigt skönt för orka inte 2 prov direkt efter varandra. Men nu ska jag forsätta slappa tills jag ska iväg på träning, för då jävlar ska jag ge allt. :D
Uppdaterar er nog senare.


/ johanna :D


Godmorgon

Vaknade nyss och nu ska jag äta sen fixa mins kläder :)


natti natti + vad som hänt idag

Godkväll alla

Jag har inte gjort något inlägg mer än imorse, men jag har kännt att jag varit tvungen att plugga istället, för har ju prov på onsdag sen läxa och sånt till både onsdag och torsdag. Så min dag har mest bestått av pluggande och sen träning. Men nu ska jag kolla "bb" sen blir det att sova. Godnatt :D


/ johanna


Har so

Hej hej,
Nu har vi so :) det är Chile vi får lyssnar på musik och allt mobilen och ja :)


Skolan

Hej
Sitter i skolan och vänta på Johanna typ :)


skolan - check

Godmorgon sötisar ;D

Hur är det med er alla ? Själv är jag pigg och glad, mitt humör är på topp. Så nu blir det skola med Louise och några andra kompisar. Första lektionen blir svenska, det är väl alltid en chill lektion nästan. Louise och jag kommer nog komma med någon överraskning till er sen. ;) Men nu har jag inte mer att skriva, uppdaterar senare. / Johanna


Du föds. Du dör. Resten avgör du själv!

Snart säger jag natti natti till alla er underbara läsare.

Idag har varit en riktigt rolig dag. Har umgåtts med familjen hela dagen och vi har skrattat och haft det skönt ute i solen. Även om vi gjort en massa olika arbeten som behövts göra så har vi haft det roligt. Jag har till och med blivit brun bara av att jag varit ute i solen som varit framme då och då idag. Imorgon är det skola igen och efter skolan blir det hem och äta sen plugga, plugga och plugga ännu mer. För på onsdag har jag både matte prov och No prov, sen har jag engelsk läxa till onsdag och torsdag. Usch detta blir en jobbig vecka. Men imorgon kommer jag berätta mer för er om hur min vecka kommer se ut. :D
Nu ska jag hoppa i säng och försöka somna, för annars orkar jag inte upp imorgon. :/


/ johanna


nu så kommer...

..bilder :D

Haj alla, nu hade jag tänkt lägga upp bilderna från vad jag gjort idag. Där är inte bilder på allt men nästintill. Jag kan se lite rolig ut på vissa bilder men jag är mig själv och det är det jag lever för. Här kommer dem..


/  johanna :D


Rubrik saknas


hihi

Tjabba tjena hallå :D

Ville bara uppdatera er lite. Just nu sitter jag bara vid fb och kollar lite olika bloggar. :)
Precis kommit in efter en heldag ute, där ute har jag både tvättat fälgar och däcken till både mammas och pappas bilar. :D Sen har jag räfsat rabbaterna och fixat vid buskar och tagit bort ogräs från buskar och lite annat. Men nu ska jag försöka ladda ner "Sims 2" till datan sen ska jag nog bara ta det lugnt tills vi ska äta, sen efter att vi ätit ska jag ladda över bilderna som tagits idag över till datan och sen ska jag visar er lite olika härliga bilder. :D

chao / johanna


om dagen och vad som kommer komma

Godmorgon alla söta :D

Idag kommer det nog bli lite dålig updatering för jag ska hjälpa pappa fixa med bilen, men jag ska säga till pappa att medans jag fixar och sånt med bilen ska han ta en massa foto. Så då kommer det komma upp bilder på det sen. Sen ska jag även fråga pappa om vi kan börja kolla på min brors moppe som bara står i garaget. Den ska typ fixas till lite den också, så den blir färdig. För när den väl är färdig har min bror lovat mig att han ska lära mig köra. Men jag kommer göra inlägg senare idag med bilder från allt jag gjort idag och sen kommer jag nog hitta lite fakta och lägga upp. Men nu ska jag dra mig ut och börja med allt.


/ johanna


bilder på mitt nya husdjur :D

Tänkte lägga upp lite bilder på mitt nya husdjur och även berätta hur matchen gick. Jag har tagit bilderna idag och sen har jag spelat match också som jag berättade imorse.
Matchen gick inte så jätte bra. :/ Vi förlora med 14-19. Inte så värst dåligt för vi brukar förlora med mer mot just detta laget. Vi hade bara lite otur, för hade dem inte kört med skådespeleri på planen och slängt sig självmant på golvet och börjat böla så vi fick massa varningar för det hade vi vunnit. Deras föräldrar satt t.o.m och "buha" när vi gjorde mål och massa sånt. Men jaja, nu är det inte fler matcher för oss längre.:( Nu har vi en sista cup som är inomhus och den åker vi till på fredag i Norge. :D Sen blir det uteträning.
Men iallafall det var inte detta jag skule berätta om. Nu hade jag tänkt jag skulle lägga upp lite bilder på mitt nya söta husdjur jag ska börja ta hand om. :D Hoppas ni kommer tycka han är lika söt som jag tycker.
Här kommer bilderna...


 Där va 3 bilder på mitt söta lilla husdjur, tyckte ni också att han var söt ? :)

kramisar johanna :)


Bild


5 saker ni inte visste

Hallå :)

Jag tänkte berätta 5 saker ni inte visste om mig. Ni kanske lär känna mig lite mer. Men ja..

1. Jag är riktigt rädd för fästingar, skriker när jag ser en fästing eller om min katt har en. :$

2. Jag är riktigt lat men när jag väl har bestämt mig för en sak, gör jag det hur svårt det än blir.

3. Jag ÄLSKAR handboll, men älskar även att dansa och sjunga. Men visar aldrig det för jag suger på båda sakerna.
4. Jag har svårt för att bli kär i någon men när jag väl blir kär har jag svårt för att komma över honom.

5. Jag älskar coca cola, det är livets dryck för mig. :$

Ja där fick ni några saker jag tror ni inte visste om mig. Men nu måste jag gå och byta om för ska snart spela match. Jag uppdaterar er senare om hur det gick. :D


/johanna


Åker

Ska åka nu hihi 😄 hoppas ni har det bra , har inte så mycket att säga egentligen mer än att jag åker bil mot Danmark :)
/ Louise


oh My god

Haj alla söta och underbara läsare.
Jag vaknade vid 7 tiden idag pga av en mardröm. :(
Fyfan vad jag skaka när jag vakna.:$
Men nu kan jag seriöst inte somna om och jag är riktigt trött.
Men har inte mer att säga nu så ska kolla lite tv sen blir de attraktiv frukost.
/ Johanna


Mobilen jao

Hihi sitter och fixa med mobilen :)
Kommer kunna uppdatera mer nu när jag har mobilen :) <333
/ Louise

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3408265/images/2012/pic_198333211.jpg"

Inlägget skulle komma upp igår :)


Mobilen ikväll :)

Hejhj
Längtar tills pappa kommer hem för då ska vi hämta min iphone4s :))))
Jippi kan inte skriva så mycket Johanna har typ skrivit allt :) <3
/Louise


håla

Haj alla!
Har håla sista lektionen. :D Louises mamma kom och hämta henne och körde mig till Björkvik eftersom jag ska träna. Vi orkade ingen av oss göra inlägg imorse :/ Det har varit en riktigt seg dag idag. Känns som det har tagit en evighet att göra allt, kan ju även få med att vi har fått en ny tjej i klassen. Hon verkar jätte snäll och vi hoppas båda två att vi kan bli bra kompis med henne. Jag har faktiskt inte så mycket mer att säga nu. Men uppdaterar er senare igen om jag hinner. / Johanna


alla borde hjälpa ...

dem fattiga...
Visst det kanske är deras eget fel till att dem blir fattiga men alla borde ändå hjälpa dem. Man kanske inte behöver ge dem pengar rakt i handen men om man låter dem testa att jobba lite så kanske dem själva kommer på att det går att få pengar sålänge man inte ger upp.
Sen kan man skänka pengar till dem fattiga i Afrika och sådana länder som har det svårt med pengar, mat och hälsan. Tänk alla dem fattiga barnen som inte ens fått börja leva sitt liv än,utan dem bara sitter och ber för sig själva att få mat och pengar för att kunna fortsätta leva. Jag har faktiskt kollat upp lite om dem fattiga i Afrika...
Hur fan kan vi i Europa inte stötta dem fattiga som bor där? :o Det förstår jag inte.
Jag kan tyvärr inte klistra in texten jag hittade men det stod att vi i Europa inte inte stöttade och hjälpte dem. Och att mycket av deras fattigdom berodde pga HIV / aids. Sen att När folk tog olja så skötte dem inte om det ordentligt så oljan stod och läckte rakt ut och gjorde att vissa saker där nere blev förgiftade och en massa sånt. Jag förstår inte hur folk tänker. Men ja det va lite fakta jag tänkte komma med idag. Vill ni att vi ska komma med lite sån fakta någon gång i veckan?
Kommentera "ja" om  ni vill att vi ska göra det. :D
Nu ska jag snart gå upp på mit rum och kolla lite till på läxorna jag har till nästa vecka, sen ska jag nog starta lite lugn musik och försöka sova.


/ johanna

en bild säger mer än tusen ord


/louise

hemma :)

hejhej ,
min data funkar igen så att nu kan jag blogga igen :) hihi
men idag har vart helt okej, men imorn så är det FREDAG och det blir skönt, liksom typ bara chill lektioner och sen så är det HELG :) men har inte mcyket mer att säga :)
/louise
image description

Just nu

Hallå, just nu sitter jag i biblioteket i skolan och tänkte uppdatera er lite.
Jag ska snart gå in på lektion igen och då ska jag ha tyska och Louise ska ha spanska. *jippi*
Jag hatar verkligen att ha språk i skolan, det är riktigt tråkigt, men om typ 2 veckor ska jag åka till lund med min tyska grupp och även med 9orna då. Det kommer säkert bli lite kul iallafall.
Men nu måste jag dra , uppdaterar senare.
image description

trögt

Godmorgon underbara läsare :)
Torsdag idag även näst sista skoldagen före helgen.;)
Vi har inte så jätte många lektioner idag eller ja vi har 5st som vanligt, men det känns alltid som om dem går fortare när det är torsdag. Vi börjar morgonen med bild i skolan, kan ju säga att det är en plåga. Läraren fattar aldrig vad man menar när man förklarar en sak och hon är riktigt trög.
Men nu ska jag fixa färdigt mitt hår så det ser bra ut. Jag ska försöka uppdatera er under dagen.
/ Johanna


nice

Innan idag när jag kom hem från solan, pluggade jag lite gran sen åkte jag med pappa när han skulle lämna min syster på träning. När vi hade lämnat gick jag till banken och tog ut pengar sen gick och och solade 20min. Det va riktigt skönt och nu fick jag litta färg igen. :D Nu längtar jag riktigt mycket till sommaren så jag bara kan gå ut och läga mig ch sola, det är mycket skönare.

Nu ska jag kolla på film sen blir det kanske att sova. Jag ville bara uppdatera er lite och så. Ha en bra fortsatt dag. Ni får lite olika bilder, lute från den fredagen/lördagen jag och louise var och sen lite andra.


(sista bilden är flipp totalt)
/ johanna :D


Kan inte...

...blogga?... Min data är cp och går inte starta och nu blogga jag från iPad men det funkar typ inte ,men ska fixa datan tills imorn ... Har tränat idag /Louise ;)

människor och skönhet

Hej

I detta inlägget vill jag bara säga att jag tycker det är riktigt fel när folk kränker varandra eller tycker mindre om en person bara för han/hon inte är lika söt som alla andra. Där är faktiskt folk som tar livet av sig för dem fr höra sånt, det kan vara så att dem själva tycker det och sen när massa andra även säger det blir dem så sårade att dem inte vill leva längre. Det är väl ändå ingen som vill att någon annan ska ta sitt liv för att dem inte är lika söta som någon annan. Ingen är perfekt i världen när ska alla inse det. Alla är söta på sitt sätt, det behöver inte alltid va utseendet som är det söta utan även insidan. Mångasäger ja men det är utseendet som ger personen en chans. Men kom ihåg det själv .. för tänk om det helt plötsligt är du som kommre där en dag till en grupp som står och snackar. Dem kanske inte tycker du passar in i deras grupp för du inte är lika söt som dem då. Då är det du som blir ledsen och sårad. Tycker faktiskt alla kan sätta sig ner en stund och tänka på hur andra personer faktiskt mår. Tänk inte bara på dig själv, va hjälpsam och stötta andra, det gör bara dig och den personen som får stöd ännu gladare.
Uppdaterar senare / johanna :D


godmorgon + hur dagen kommer se ut

Godmorgon alla söta :)
Jag har typ precis vaknat till ordentligt, vill bara somna om igen men de är ju skola idag också. :/
Skolan kommer säkert bli en tråkig dag men jag får göra det bästa av det.
Jag mår fortfarande rät bra men känner mig ändå sjuk på något sätt. Känns som om jag inte har ätit ordentligt på ett tag nu och kan knappt sova om nätterna.
Men jaja...efter skolan blir det nog att plugga mycket och sen följa med på min systers träning. Men jag får se, hinner jag inte plugga riktigt innan hennes trint stannar jag henne istället.
Men nu måste jag verkligen masa mig upp och ta på mig och fixa mig, annars kommer jag missa bussen. Det vill jag verkligen inte för då måste jag cykla till skolan i detta kalla vädret.
Men jag ska försöka uppdatera under dagen. Chao / Johanna


obs

Förlåt alla, vi har haft lite dålig uppdatering idag. :/
Men det ska bli bättre till imorgon, jag lovar. Vi får uppdatera er när vi är i skolan. Då får ni iallafall veta hur vår skola ser ut och hur våra dagar där ser ut. Ni kommer nog bli lite chockade men de får vi väl helt enkelt se.
Nu ska jag snart dejta kudden och försöka sova.
Jag kan ju även få med att jag mår mycket bättre nu, jag har börjat snacka med han igen. Jag känner verkligen hur mitt hjärta slår igen, trodde seriöst det hade slutat slå för en stund. Vi prata inte om något jätte roligt men vi fick prata lite iallafall, nu ska jag bara se till om jag verkligen orkar börja prata med honom så som jag gjorde innan. Har lite svårt at tro det men vi får väl hoppas.

Jag tänkte även fråga er om ni skulle vilja att vi gjorde fler videoinlägg. Vill ni att vi ska göra det så börjar vi göra fler annars struntar vi i det, nu är det ert val vad ni tycker. :)
Natti natti alla. Hoppas alla somnar och sover gott. / johanna

plugg plugg och mer plugg

hejsan hoppsan
Här satt/sitter jag och pluggar..pluggar och pluggar. Det är riktigt drygt. Jag läste typ 6 papper som är skriva både på fram och baksida. Jag tänkte inte på det, men nu kommer jag ju på att då har jag lästa 12 sidor. Jag fattar fortfarande inte ett skit, men nu ska jag läga undan det ett tag och gå ner och äta sen ska jag byta om till träningen, sen blir det nog att plugga en stund till så jag verkligen lär mig det.
PUSS..till er alla söta som läser och följer våran blogg.

/ johanna


slutat

Nu har vi äntligen slutat skolan. Första skoldagen efter lovet och jag är redan trött på det. Vad ska jag ta mig till?
Aja får väl stå ut, de blir iallafall hem och börja plugga redigt mycket redan idag. Har typ 2-3 prov nästa vecka. Plus en massa arbetsuppgifter som ska bli färdiga inom 3 veckor. Usch de blir mycket arbete hemma man ska göra. Bara på tyskan ska vi skriva en text på 3 veckor som ska vara runt tre sidor på datan. :s
Men iallafall nu är jag påväg hem och när jag kommer hem ska jag försöka äta något och sen blir det nog att plugga en stund. Ni får mer än gärna underhålla mig på fb. (Johanna Emma Fredriksson @ fb) :D
uppdaterar er senare / Johanna


ett lånt,intressant och bra inlägg

hur mitt lov varit:
vecka 14
måndag:
på måndag så bara smsa jag med Johanna mest och planera vad vi skulle göra på tisdagen och sen chillar jag egentligen mesta av dagen. Men det var väldigt skönt att bara ta det lugnt och bara typ kollar film och slappa. För det är inte speciellt ofta jag får slappa och sånt, för det mesta ska jag blogga,plugga eller så är jag med underbara kompisar.


tisdag:
På tisdagen var jag med johanna, träffade på stationen vid 11 och sen tog vi tåget till Lund:) och bara chillar. Vi åkte till Nova Lund och gick runt och kollar kläder och åt PIZZA :) och vi var typ där hela dagen, sen åkte vi hem vid typ 3 halv 4. Sen var vi lite i byn för hon skulle vänta på sin bror som skulle köra henne hem så jag vänta för jag skulle cykla. Jag vill ju inte bara lämna henne,då kanske hon hade känt sig lite forever alone hihi....
image description

onsdag:
Sen på onsdagen så var jag med en annan kompis har jag för mig hiihi. Vi var hos henne det var super mysigt för jag hade inte träffat henne på länge. men vi gjorde inte så jätte mycket för det mesta så bara fota vi och bara chillar mest. Har inte så mycket mer att säga om den dagen annat än det är mysigt att träffa gamla och saknade kompisar.


torsdag:
På torsdagen så var jag också bara hemma och mentalt chillar mest och uppdatera er såklart våra solstrålar :)
Då kollar jag mest på olika bloggar och uppdaterade er mina solstrålar. Sen kollar jag nog också lite på tv och det bästa som hände denna dagen var att vi beställde min mobil (IPHONE 4S) den kommer idag eller imorn, LÄNGTAR SOM FAN hoppas den seriöst kommer idag, behöver den. Min mobil jag har nu är typ nån gamlan seg HTC:/


fredag:
På fredagen så kom johanna vid typ 2. För att jag skulle vara ensam hemma till lördag och då fråga jag Johanna om hon inte kunde komma för jag ville inte vara helt ensam hemma. och då hade vi också besöksrekord :D hihi.
vi laga egen pizza och åt och sen åt vi typ mitt i natten. uppdatera er och typ dansa mitt i natten vi skulle lära oss hip hop, shufflar och ja ni fattar , det gick lite sådärr , vi klarar det inte direkt fyfan vad det gick snabbt!!! shufflar kommer alldrig bli min grej. Men det var en awesome kväll natt dag och ja ni fattar. Tack Johanna(syster) jag älskar dig! :) <3


Lördag:
på lördagen så vaknar jag och johanna vid 1 tror jag det var. Sen så åt vi,spela wordfeud mot varandra hahah xd! sen så blev hon hämtat ungeför halv 3. och precis när hon blev hämtat kom mina föräldra.ja det var typ den dagen. städa rummet lite och sånt :)


söndag:
på söndagen så städa jag mitt rum och flytta runt och sånt på det och lite sånt så nu är det lite finare :)
sen vid halv 5 så kom mina kusiner, dom är så jobbiga dom ska bara hålla på att reta och säga att jag är kort och sånt.... fml -_- jag är fan 1.66,5 :) och då är man fan inte kort! :)tycker inte jag iallafall...tycker ni man är kort då eller? :o
image description

måndag:
sen ídag(måndag) så har jag seriöst bara kollart film typ. jag har kollar på 5 film på hela dagen och bara slappat för det är ju skola imorn och därför var jag tvungen att vila ut mig.Men det ska bli ganska skönt med skola igen trägga alla och jag skanar dig verkligen Johanna fast vi träffades i lördags :) det var typ min måndag :)


vad har ni solstrålar gjort på lovet? :o
/louise

skolan-rast

hejhej
nu har vi rast och vi börja 10 i igen och då har vi matte. det är helt okej :) hihi
vi sitter i en glasbur.........
/teamDF


varför är det viktigt att tänka

Godkväll sötisar :D

I detta inlägget tänkte jag berätta varför det är så viktigt att tänka på lite olika saker innan man ångrar sig. :) Detta verkar kanske som ett tråkig inlägg men för er som bryr sig över er framtid borde nog läsa och ta åt er lite.
Nu är det såhär att att det är många idag som sitter bort jätte mycket tid på lektionerna. Det är INTE bra att det händer. Tänk hur mycket du kan missa på den lilla stunden du sitter bort eller går ut från klassrummet. Du förlorar jätte mycket och under hela din högstadie tid har du förlorat ungefär en halv termin. Tänk er att få sitta där hemma och jobba av en halv termin, det hade ingen orkat. Inte ens jag som verkligen kämpar för att skolan ska gå bra. Jag tycker det är jobbigt redan nu för vi får så mycket läxor, och det är säkert fler som tycker så.
Snälla till er ungdomar som ser och läser detta, tänk på att tänka efter innan ni gör något ni kommer ångra. För alla vill väl få en bra framtid och tjäna bra med pengar och kunde försörja sin familj om man får en. Alla vill väl kunna njuta av livet utan att känna att tusan detta har jag inte pengar till att göra.
Kämpa istället på dem åren ni väl är i skolan och ta det lugnt den tiden ni har lov och studiedagar.

Ja hoppas ni förstod det viktiga. Nu ska jag snart hoppa i sängen och dejta min fin fina kudde. Ska även ha lite musik i öronen så det blir lättare att somna. Jag uppdaterar er mer imorgon. :D

/ johanna


fint :)

kolla snygg tröja eller hur? :o

plus ett par fett snygga short


eller vad tycker ni?
/louise

yeah



/louise

lite olika dikter

Jag gråter osynliga tårar även om jag ler.
Men i mörkrets skugga jag viskar:
"Jag orkar inte mer."

Jag ropar på hjälp, även om jag skrattar.
Men i mörkrets skugga jag undrar:
"Varför är det ingen som fattar?"

Jag är olycklig, även om jag ser ut som jag är glá.
Men i mörkrets skugga jag tänker:
"Är det så här det ska vá?"

Jag är död, även om mitt hjärta slår

Men i mörkrets skugga jag gråter:

Varför är det ingen som fattar hur jag egentligen mår?

fin dikt kan jag säga :)

När man står på dödens kant,

veknar man.

När man tittar ner i mörkrets djup,

bleknar man.

När man faller ner för dödens brant försvinner

all glädje och sorg.

Han somnar in. För evigt

När man står på dödens kant,

veknar man.

När man tittar ner i mörkrets djup,

bleknar man.

När man faller ner för dödens brant försvinner

all glädje och sorg.

Han somnar in. För evigt


Min favoritplats är att få vara i min pojkväns

famn.

Känna doften av hans hår och hud. Se in i hans

ögon som glittrar mot mig.

Känna hans armar omsluta runt mig. Höra

hjärtat slå och lungorna dra in luft.

Mina armar runt hans hals. Fingrarna som leker i

hans nackhår. Tryggheten.

Att få vara nära, omtyckt och älskad.

Känslan av kärlek.

Min favoritplats är att få vara i min pojkväns

famn.

Känna doften av hans hår och hud. Se in i hans

ögon som glittrar mot mig.

Känna hans armar omsluta runt mig. Höra

hjärtat slå och lungorna dra in luft.

Mina armar runt hans hals. Fingrarna som leker i

hans nackhår. Tryggheten.

Att få vara nära, omtyckt och älskad.

Känslan av kärlek.

vill bara säga att kärlek är inte alltid bra ! :)


/louise


önskelista:)

hejsan ,
tänkte vissa lite vad jag önska mig till min konfa om nån undra :) hihi
det är bara lite av det jag önska mig :)




/louise

pågår just NU

Just nu lyssnar jag musik och städar mitt rum. Mamma sa att jag ska damma och dammsuga överallt på rummet. Sen kommer hon upp ikväll och kollar så att rummet ser bra ut och gör det inte det när hon kommer får jag problem. :/ Många kommernog tänka "du städar ju inte nu, du skriver på bloggen" :p. Men jag kände att jag ville uppdatera er lite, för kommer inte kunna göra det så mycket sen för jag ska på konfa träff mellan 15.00 och 19.00. -.-' Men nu ska jag fortsätta städa, ska försöka hinna uppdatera er sen innan jag sticker. Hoppas alla har en sjukt bra och underbar dag.

Hade hoppats att jag också kunde ha det men allt går bara runt i huvudet och jag evt inte vem jag ska snacka med. Men jaja bjuder på lite bilder i detta inläget också. :D



/ johanna


fett snyggt :)

fett snyggt :)

/louise

vaken , film :)

hejsan ,
just nu sitter jag och kollar film , den heter kärlek på menyn tror jag ;)


men nu ska jag kollar vidare, och bloggar senare :)

/louise

hoppas ni förstår mig

Hallå hetingar. ;)

Jag vet att det är sent på kvällen/natten nu. Men jag hade tänkt förklara för er varför jag knappt gjorde något inlägg igår. Jag kommer försöka förklara så gott jag kan. Sen får ni läsa lite mellan raderna om ni inte förstår.

Nu är det såhär, jag har ju skrivit rätt mycket om en underbar kille innan. Men det kommer nog inte bli att jag skriver mer om han något mer. Vi hade typ något på "g" men han valde en annan tjej och säger nu att han gjorde det för mitt eget bästa. :s Om han skulle gjort något för mitt eget bästa hade han gjort mig glad och inte gjort så jag bröt ihop. Som tur har man ju underbara kompisar som kan få en att tänka på annat för en stund. Det jag tycker är jobbigast nu är att jag han va typ den ända killen jag berätta allt för, han va den jag litade på och älskade över hela mitt hjärta. Jag är rädd och har alltid varit rädd för att bli sårad, för jag klarar inte sånt. Alla mina kompisar tror att jag är så stark och klarar mig genom allt bara för jag alltid finns för mina kompisar hur jobbigt dem än har det. Både igår kväll grät jag jätte mycket för de va då han berättade för mig, och idag har de räckt att jag fått ett sms av han så har jag fått tårar i ögonen. Jag känner mig som en hemsk person som bara ger upp, men det finns inget att kämpar för nu längre. Han älskar inte mig mer och kommer aldrig göra det igen. :( Livet får gå vidare sakta men säkert, för det kommer bli bra igen, sist när jag hade ett förhållande tog det 6månader innan jag kunde snacka med mitt "ex" igen och då hade vi inte kännt varandra så länge som just han och jag gjort.

Till er som inte fatta denna texten behöver inte oroa sig så mycket över det för jag fick skriva av mig och berätta varför jag uppdatera dåligt. Det var bara det jag ville göra. Nu ska jag sova för ska på konfa träffa imorgon. Sov gott alla.:)

/ johanna


ska ni konfirmera er?..

hejhej ,
ska ni konfirmera er i somma? :o
jag ska och snart ska jag på johannas konfirmation och jag tror att jag vet precis vad jag ska köpa till henne :D
jag vet att det är nåt hon vill ha hihi, kan läsa hennes tankar, nej jag bara skoja, men ja,gästerna ha typ precis gått yey :D men nu ska jag typ kollar bloggar,svara på kommentarer,tv och SKYPE :D är bereonde av det ;)
image description

/louise

spara pengar till

Hallå, har inte hunnit uppdatera er idag precis.
 Men i detta inlägget tänkte jag berätta om saker jag ska spara pengar till.
Det är unge fär 6-7 saker jag ska spara pengar till.
Jag kommer även förklara varför jag ska spara pengar till det.
Okej..
1. Jag ska spara till en moppe. Det ska jag göra för att mina föräldrar inte ska behöv köra mig överallt utan jag ska kunn ta mig till olika ställen själv. Även kunna köra till mina kompisar själv utan att behöva höra med mamma eller pappa om dem kan köra mig den dagen.
2. Jag ska spara till några olika häftiga mobilskal. Det ska jag göra för mina skal jag har till mobilen nu inte är bra, dem åker bara av mobilen hela tiden så skyddar inte speciellt mycke. :/
3. Pengar till en gitarr. Det börja med att jag snackade med en kille som spela gitarr och sa att det va jätte kul, sen börjde jag ha musik i skolan och tyckte det va kul att testa spela gitarr. Så fick upp ögonen att om jag köper en gitarr kan jag ha kul hemma fast än ingen kompis kan vara med mig vissa dagar, eler em dagarna jag inte orkar vara med någon. :)
4. En data. Jag känner att jag vill ha en egen data för då slipper jag oroa mig för att inte kunna uppdatera er bra. Ibland sitter ju någon annan i familjen vid den datan vi har och då kan jag inte uppdatera er så bra, för tycker det är jobbigt att göra det via mobilen.
5. Hörlurar..jag har redan ett par små hörlurar. Men jag vill ha ett par stora för dem är mycket bättre tycker jag iallafall. Jag tycker dem har bättre ljud än dem där små man ska stoppa in i öronen. :s
6. En stereo till mobilen. Jag har ju en iphon 3GS och jag har hittat en stereo till den mobilen. Man sätter i mobilen via en sladd så blir et mycket bättre ljud än om man bara lyssnar från mobilen.
7. Massa foto-album. Jag vill ha en massa foto-album för att kunna ta ut en massa foto och göra olika album som minne från olika saker med mina kompisar. Det är ju inte alltid man kan komma ihåg saker. Men har man då med sig sig kamera kan man ta en massa foto och sedan fixa till dem och så har man en bild på ett minne. Det är så mycket lättare att komma ihåg roliga saker, och en bild säger mer n tusen ord.

Detta är lite olika saker jag ska spara pengar till, känner att jag behöver dem sakerna i mitt liv för att kunna uppleva mer saker. Lite senare kommer jag göra ett inlägg om varför jag inte uppdatera er förrän så här sent idag. Så glöm inte kika in. ;)
/ johanna.
ps.. har inga bilder på denna datan, för är hos mormor och morfar.


är dödshjälp bra/dåligt jag är....

emot det kan jag säga.....
för att liksom ska man hjälpa folk att dö!? tycker inte jag , här är lite argument som är tagna från svd.se

630 människor har fått hjälp av Dignitas
Självmordskliniken Dignitas grundades 1998 av advokaten Ludwig Minelli, Sedan starten har över 630 människor fått hjälp att ta sitt liv i någon av klinikens två lägenheter på Gertrudstraße i Zürich. Enligt schweizisk lag är assisterat självmord lagligt så länge beslutet är frivilligt och fattas när personen är vid full sans. Ett läkarbesök på plats krävs. Patienten får en dos av sömnmedlet natrium pentobarbital och somnar efter några minuter.

Att ta sitt liv på Dignitas kostar cirka 30 000 kronor, utöver det tillkommer en årlig medlemsavgift till föreningen på 600 kronor. Dignitas har över 5 500 medlemmar i Europa.
Schweiziska myndigheter är ständigt under press från omvärlden att stoppa den så kallade självmorsturismen, men hittills har man valt att inte ändra lagen.


Dödshjälp i andra länder
Holland var det första landet i världen som legaliserade aktiv dödshjälp 2002. För att hjälpen ska komma i fråga måste läkaren vara övertygad om att döden sker av egen fri vilja och att patientens lidande är outhärdligt. Dock behöver inte patienten vara döende eller lida av en dödlig sjukdom. Dödshjälp kan man från det att man fyllt 16 år.

I Belgien legaliserades aktiv dödshjälp 2003. Man måste ha fyllt 18 år. Det är i vissa fall lagligt att ge förhandsdirektiv om dödshjälp som aktiveras när man inte längre är beslutsför eller kan tala för sin egen sak. Den belgiska lagstiftningen påminner om den holländska men är mer detaljerad och utförlig.

I delstaten Oregon i USA är läkarassisterat självmord lagligt sedan 1987. Precis som på Dignitas i Schweiz får patienten en dos av sömnmedel att inta själv. Enligt lagen måste personen vara bostatt i Oregon och vara ”kompetent att fatta sina egna beslut”. Utöver detta krävs att två läkare intygar att sjukdomen som patienten lider leder till döden inom sex månader.



Argumenten FÖR dödshjälp
• Mindre lidande för den sjuke. Mer humant.
• Varje människa har rätt att bestämma över sitt liv.
• Människor känner större trygghet inför att bli gamla. Man vet att man slipper lida.
• Ett omfattande regelverk, där flera oberoende läkare avgör med hänsyn till patientens situation, garanterar att dödshjälpen inte missbrukas.
• Tillåter vi abort måste vi också tillåta aktiv dödshjälp för gamla och svårt sjuka.
• Vid dödshjälp kan organen tas om hand vilket leder till att människor som är i behov av organ överlever.

Det är Ingegerd Berglöf, styrelseledamot i föreningen Rätten till vår död som argumenterar för aktiv dödshjälp. Föreningen driver frågan om livstestamenten.
– Livstestamenten gäller i en rad länder. Där beslutar du själv att du, i tillstånd utan återvändo, inte ska utsättas för livsuppehållande behandling. Det handlar ytterst om ett värdigt liv och en värdig död, säger Ingegerd Berglöf.


Argumenten EMOT dödshjälp
• Det finns stor risk att patienten ångrar sig – men sedan inte vågar säga nej.
• Patienten kan känna att de ligger både samhället och de anhöriga till last, att de borde välja att dö.
• Legalisering av dödshjälp skulle kunna medföra minskade anslag och minskat intresse för forskning om exempelvis smärtlindring.
• Risk för att den negativa synen på utsatta, funktionshindrade och sjuka människor förstärks.
• Förtroendet för vården kan minska när folk inte vågar berätta hur dåligt de mår på grund av rädsla för att bli avlivade.

Det är Barbro B Johansson, professor emerita i neurologi i Lund, också medförfattare till boken ”Att få hjälp att dö” (Studentlitteratur) som argumenterar emot dödshjälp. Hon är också negativ till så kallade livstestamenten där människor skriver att de vill få dödshjälp om de blir svårt sjuka och inte längre kan föra sin egen talan.
– Jag har följt många som varit bestämda att avstå behandlingen vid ett visst tillstånd. Men när de väl befunnit sig där har de haft en annan inställning. De är nyfikna och vill leva vidare.


Detta är tillåtet i Sverige
I Sverige är såväl aktiv dödshjälp som läkarassisterat självmord förbjudet. Regeringen tog ställning i frågan 1997 då man i en skrivelse klargjorde att läkarnas uppgift är att rädda liv.
Det är förbjudet att hjälpa hopplöst sjuka eller skadade att dö, inte ens om det sker på den sjukes begäran. Inga åtgärder får vidtas eller underlåtas för att förkorta en människas liv.
Endast åtgärder för att åstadkomma en värdig död får vidtas, till exempel att ge smärtstillande medel för att minska lidande, och att avstå eller avbryta livsuppehållande behandling när det är betungande för patienten. Man förutser och accepterar döden som en trolig konsekvens, men eftersträvar den inte.

Dömdes till fängelse för dödshjälp
1977 hjälpte författarinnan Berit Hedeby den svårt handikappade Sven-Erik Handberg att begå självmord. Sven-Erik Handberg hade tidigare varit journalist och led av svår progressiv ms. Eftersom han inte kunde ta sitt eget liv bad han Berit Hedeby om hjälp att ge honom en dödlig dos medicin. Högsta domstolen dömde Berit Hedeby till ett års fängelse för dråp.

Fakta: MS
I Sverige har omkring 12 000 personer diagnosen ms. Varje år insjuknar ungefär 450 svenskar i sjukdomen, två tredjedelar är kvinnor. De flesta drabbas när de är mellan 20 och 40 år.
MS står för multipel skleros och drabbar det centrala nervsystemet (stora och lilla hjärnan, det centrala nervsystemet och ryggmärgen). Vid ms uppstår skador på myelinet, det fettrika hölje som omsluter nervtrådarna i hjärnan. Det gör att signalerna mellan nervcellerna försämras.
Patienten insjuknar i så kallade skov – det kan vara allt från dimsyn till känselbortfall i benen, stickningar i fingrar och armar. Efter 2-3 månader går symptomen tillbaka. Efter i cirka tio år kan sjukdomen övergå i progressiv MS. Patienten får då ökande symptom i form av krampliknande förlamning i benen och störd koordination i armar och ben. I omkring 15-20 procent av alla ms-fall utvecklas inget eller endast ett litet handikapp.
Forskarna vet i dag inte varför vissa drabbas av ms. I dag finns ett antal bromsmediciner som, om de tas tidigt, kan leda till färre och lindrigare skov.

varför jag skrev detta är för att ni ska förstå att det är fel med dödshjälp,fast vissa kanske tycker det är bra... men det tycker jag verkligen inte! .....
Den sista måltiden. Det är arton timmar kvar till Mats ska dö och här på en spansk restaurang i centrala Zürich njuter han av en sirloinstek med stekt potatis. Vännen Rickard får mata honom långsamt, ms-sjukdomen gör att han ibland får kramp och sätter i halsen.
/louise

bilder på mig och johanna :)

minnnen asså :')
image description




/louise :)


gäster jippi not :/ ...

hejsan ,
jag har precis satt på en film :) sen så fick jag nyss reda på att vi snart ska ha gäster....fml!
gillar inte det för det är mina kusiner som kommer och dom är så jobbiga !
men jaja , det kommer komma ett hemsk inlägg eller ja min åsikt om det , inlägget är ganska långt och jag tror ni kommer tycka att det är spännande så håll utkick, kanske kommer videobloggar under dagen också , ingen vet ja det är bara att kollar in bloggen hela dagen med lite mellan rum och det är kul att ni kommentera er åsikt och sånt , ja vi hade ju besöksrekord i förrgår, ni måste tyckt det var kul att läsa om det vi bloggade om då och då hade vi tänkt göra fler såna inlägg som vi gjorde den dagen :D så jag det är bara att fortsätta att läsa :D
jag längtar på sätt och viss till tisdag/onsdag , min iphone 4s kommer :D men det som är sämre är att skolan börja på tisdag ;) jag har hittat massa snygga skal, ni kan få se lite iphone 4s skal som jag har tittat på ,på http://www.google.se/searchtbm=isch&hl=sv&source=hp&biw=1264&bih=708&q=iphone+4s+skal&gbv=2&oq=iphone+4s+skal&aq=f&aqi=g10&aql=&gs_l=img.3..0l10.3244l9499l0l9860l15l15l2l2l3l1l280l1570l2j7j2l11l0.frgbld.
här kommer lite skal :
inte alla jag vill ha vissa är bara fett coola :)


/louise :)

ska vi ha en tävling på bloggen värd 100kr? :o

vi har en fråga till er tittare om vi ska ha en tävlin här på bloggen som är värd 100kr? hade det varit kul ,fyll i ja,nej eller kanske :) eller kommentera vad ni tycker.

vill ni att vi ska ha en tävling värd 100kr



Free online poll

teamDF

varför?

hejsan ,
just nu sitter man och kollar tv och sa komma på ett bra ämne och sen skriva ett långt inlägg här till er :D
image descriptionimage descriptionimage description

/louise :D

måste våga testa för att få veta

godkväll eller hej alla söta :D

Jag har inte gjort inlägg idag eftersom jag varit upptagen och sen har ag varit riktigt trött. :/  Men nu är jag inte så trött längre. Så tänkte att jag kunde uppdatera er lite.
Jag har snackat mycket med en kille idag och vi kom in på frågan "vad jag ville bli när jag blev stor". Jag började tänka och tänka..men ingenting kom fram. Sen kom jag på att jag alltid sagt att jag vill hjälpa människor så dem mår bra.
Vissa säger då till mig att jag kan bli doktor eller sköterska. Men svaret på det är "absolut inte".
Jag skulle aldrig klara av att vara doktor eller sköterska för jag tål inte ens att se mitt eget blod. :$
Mamma har sagt att jag kan bli sjukgymnast, och när jag sitter och tänker på det så får jag bara upp "varför inte". Jag har egen erfarenhet av det eftersom jag själv har gått och fått hjälp av en sjukgymnast i över 1 och ett halv år.
Men jag har kommit att tänka på att jag älskar att ta foto också. Jag ska ju prao i hörby på ett foto ställe. Jag kanske ändrar mig och tycker detär jätte tråkigt. Men man måste våga testa för att få reda på om det är kul eller inte.
Många säger att dem ska bli vissa saker när dem blir stora bara för att dem kommer tjäna mycket pengar då. Men pengarna är väl ändå inte det viktigaste.? :o
Det viktigaste är ju att du trivs med det du jobbar med och att du kan vakna på morgonen och känna, ja en ny dag på jobbet ska bli roligt.
För att man ska lyckas med något man verkligen vill klara av ska man tycka det är roligt. Våga stå för vem du är och vad du gillar att göra. Våga visa upp ditt riktiga JAG för annars kommer du inte bli nöjd med din framtid sen. För dina kompisar kanske gillar att t.ex rida men du kanske gillar något helt annat. Då ska du våga göra det du gillar och inte bara tänka på att du ska passa in. Det funkar inte så i livet. För hur skulle världens se ut om alla var exakt likadana. Man hade till sist inte vetat vad man skulle ta sig till för alla gör ändå samma sak.?

För att du ska få det jobb du vill ha eller att du ska få den framtiden du drömt om måste du våga chansa. Stå på dig och ge inte upp för att du misslyckas första gången, kämpa vidare för nästa gång kanske du klarar det. Hur bra hade det inte kännts om du lyckades med exakt det du ville jobba med?


/ johanna


gilla oss på facebook och följ oss via bloglovin :)

hejsan ,
nu kan ni också gilla oss på facebook :) tryck på denna länken https://www.facebook.com/groups/184368364937847/#!/teamDFs då kommer ni ditt och då är det bara att trycka på gilla om ni vill att vi ska gilla er också är det bara att kommentera det :D hoppaas ni har det bra :D

ni kan också följas oss via bloglovin <a title="teamdf on Bloglovin" href="http://www.bloglovin.com/sv/blog/3580204/teamdf/follow"><img alt="bloglovin" border="0" src="http://www.bloglovin.com/widget/bilder/sv/widget.gif" /></a>
vill ni att vi ska följas er också är det bara att kommentera följer er nu , kan ni inte följa oss :)
och klart vi vill följa er för att ni är ju våra underbara läsare :D
/teamDF

du (L) jag = föralltid

Anton ! Hoppas du läser detta..
Redan första dagen vi började prata förändarade du mitt liv. 
Jag hade det rätt jobbigt när du skickade ditt första meddelande till mig men jag valde att spara det och läsa det. Jag svarade inte på direkt på ditt meddelande men jag läste det om och om igen och till sist kände jag att jag vågade svara.
Vi började snacka och det blev att vi snackade mer och mer för varje dag som gick.
Vi snackade i över 3 månader utan att träffas en end gång, men sen frågade du om jag ville träffa dig och jag sa ja.Vi träffades första gången i Höör och jag hade först träning i 2 timmar sen skulle jag äta pizza med mina handbolls kompisar.
Vi träffades en stund efter min träning och stod och kramade om varandra hela tiden. Sen va jag tvungen att gå och du stod där ensam och väntade på ditt tåg. När jag sen satt på resturangen sa några av mina kompis att dem stack och hämta dig. Jag blev lite irriterad på dem för jag va liksom jätte blyg och visste att ditt jojokort inte gällde efter kl.8 på kvällen. :/ Men dem struntade i vad jag sa och hämta dig ändån.
Sen när du gick till stationen för att åka hem kom du själv på att ditt jojokort inte gällde längre. Du skickade till mig och berättade det och jag fick panik och började gråta. :$
Det va bara första gången vi träffades..
Sen gick det en lång tid innan vi träffades igen men vi sms'ade och snackade på fb och en massa sånt ändå under tiden. Du fanns alltid där för mig när jag bråkade med någon av mina kompis eller bara hade det jobbigt hemma med familjen. Jag kunde snacka med dig om exakt allt och det kan jag fortfarande. Jag har haft lov hela denna veckan och vem har jag träffat mest.?
Jo jag har träffat dig nästan hela lovet, du har varit i mina tankar hela tiden. Jag har drömt om dig nästan varje natt och hade hellre velat att du sov hos mig istället för att du åkte hem på kvällen. För när du åkte kändes allt så ensamt. :(
Men nu har du både träffat min familj ett antal gånger och vet hur jag är när jag inte är med mina kompis utan när jag bara är mig själv helt och hållet. Tyvärr har jag mått lite dåligt så har inte varit världens piggaste men du har stått ut med mig ändå.
Det finns ingen kille i världen som får mig så lycklig som du. Du är allt jag har, du är den ända kille på jorden som jag verkligen ser som någon riktigt viktig person.
Jag älskar dig och vill bara ditt bästa, det kommer jag alltid vilja. Vad du än gör för val i ditt liv kommer jag stötta dig genom eld och vatten.
För utan dig är jag som en öken utan sand, som ett hav utan vatten, som ett träd utan löv..
Ja du fattar vad jag menar, jag är ingenting utan dig. Hoppas du verkligen förstår att jag älskar dig över allt annat. puss johanna <3<3<3<3<3


en hemsk och bra sak som hänt mig i livet...

Jag börja med att berätta om en hemsk grej som hände mig för ungefär ett år sen...
Det var på jägers. För er som inte vet vad jägers är så är det ett disco för högstadiet.
Det börja med att jag blev hotad på internät av en kille. Han hotade med att han skulle slå mig på jägers eftersom jag hade kommenterat att en kille så helt okej ut, men han som hotade mig tyckte att killen var perfekt och därför skulle han slå mig på jägers. Jag blev rädd, men tänkte inte mer på det. Jag visste om att jag hade mina kompisar till hjälp. Dagen då det var jägers var jag rätt så rädd, men visste att jag om inte gick dit så skulle han vunnit över mig och tyckt jag var feg. Jag gick dit med rädslan inombords. Någon timme innan discot var slut, var det en kille som gick rakt mot mig och drämde mig rakt i magen med knytnäven och kan fortfarrande se att jag är svullen vid rebenen och det är liksom 1 år sen. Mitt ex som är kompis med han som hotade och slog mig fick ett medelande från han och sa att han skulle säga förlåt till mig från han. Men om han verkligen är så dum och tror att jag förlåter honom för det, är han ju riktigt dum i huvudet. Detta är liksom en sak jag alltid kommer ha med mig i mitt liv....


nu kommer den saken som är bra :D
ja det är ju att jag har min familj,mina kompisar och speciellt att jag har den underbaraste killen på JORDEN vid min sida. Dom finns alltid för mig när jag vill prata och verkligen mår som sämst. När jag är med någon av dom får jag alltid nya och underbara minnen. Dom gör mitt liv roligt och spännande. Jag får uppleva nya saker varje dag eftersom jag har alla underbara i mitt liv :)


/johanna


liten videoblogg

hoppas ni gillar videobloggning , för här kommer det :)


ett inlägg om smink

jag förstår att folk använder smink och sånt jag har verkligen inget emot det , men vissa människor är emot det ! varför ? :o den frågan har jag ställt mig själv massa med gånger varför är folk emot smink? :o
jo för att folk tycker att dom börja med smink i tidig ålder , ja big deal? no
jo visst vissa börja med smink när dom är typ 8 jo det är tidigt, men det är ju dom själv som väljer att ha rynkig hy när dom inte har smink när dom blir ällre!
jag använder inte smink , men det är inte för att jag bara tycker att jag ser perfekt ut, det är för att jag är lat och orka inte sätta på mig smink och sen måste man tvätta bort det sen på kvällen, ädrför använder jag inte smink ,
vissa som använder smink är för att dom helt enkelt inte är nöjda med sitt utseende?! men jag fattar inte hur ni kan vara emot smink ,
låt folk använda det om dom vill!
det finns ju bra och dålig sminnk,
men jag bryr mig seriöst inte vad du använder om det är dyrt eller billigt, det är köpt på topshop eller på h&m.
assså det är ingen big deal!
jag lovar om du inte har så mycket pengar , så ta den billiga sminket ,
ingen ska mobba dig för att du har billigt smink från tex h&m ,
ja det är ju bra att det är billigt för folk som tex inte får pengar av sina föräldra och sånt :)
men om du tex är typ cool och blabla , och har föräldra som ger dig allt (bortskämd)
ja mobba eller reta inte folk så som inte har så mycket pengar ,
du kanske har den dyraste och bästa sminket från topshop ,
men ingen bryr sig egentligen vart du köpt den eller vad den kostar,
liskom den kanske kostade 500 kr , men den billiga varianten kanske kostar 60 kr och den billiga kanske är bättre, liksom man ska inte bara ta den dyraste för att man liksom vill vara mest cool , eller vill känna mina föräldra har mycket pengar, men när du bara får och får,
så får du rykten , den tjejen är bortskämd, asså du vet hon där i den klassen hon får allt vad hon vill asså jag tycker hon är bortskämd unge, då kanske du blir världens tönt och alla bara bortskämda unge och sånt ,
så därför ska man inte tänka den kostar mest kan jag får den ,

hoppas ni fattar vart jag vill komma med detta inlägget <3

/louise


detta kommer du uppskatta :)

hejhej ,
detta kommer bli ett kort inlägg men med massa information:)
vi kommer sitta och göra några långa inlägg om hemska och bra saker som vi har varit med om :)
kolla in bloggen ofta så missar du inte det :)
kommentera om ni har några önskeinlägg!

kommer kanske ha en tävling senare, det är en hemlig sak, som är värd 100 kr men vi fick den billigare av en anledning :)

/teamDF

när ni ska kommentera

hejsna ,
eftersom vår förra header och deisgn som en tjej gjorde, hon har gjort såå att det inte gick kommentera :/ men nu så har vi ändrat och därför när ni ska kommentera trycker ni på kommentar och sen f5 :D för då går det kommentera
/teamDF

packat och klart ;-)

tjenixen hetingar :D

Nu har jag äntligen packat färdigt och gjort mig färdig för att åka. Väntar bara på att pappa ska bli färdig så han kan köra mig. Sen bär det av till Louise och jag kommer inte hem förrän imorgon. Vi kommer hitta på en massa roliga saker till er så håll ögonen öppna på bloggen idag. Vi kommer både tänka ut olika saker vi ska få med på bloggen och sen ska vi fixa lite nya saker till er. Ni får helt enkelt hålla ögonen öppna hela dagen.
Min fina packning blev.
*kudde & pyjamas
* smink, tandborste och hårborste
* extra kläder och min onepeace :D
* sen blev det ju såklart att ta med min fin fina kamera.
Sen är där ju säkert lite andra saker också men kommer inte på vad det skulle vara.
Men nu ska jag stänga ner datan och fixa de sista med mitt hår.
chao / johanna :D


sluta se ned på tjejers intressen...

här kommer ett inlägg som är taget från http://zackrisson.net/2011/05/sluta-se-ned-pa-unga-tjejers-intressen/

Nu har det hänt igen. En debattör har åter upprörts över unga tjejers ytliga modebloggande, “det syftar bara till meningslös konsumtion”. “Fattar inte tjejerna att de bara utnyttjas av den skrupelfria modeindustrin och dess lakejer i medierna,” är kontentan av Ann Charlotte Altstadts inlägg på Aftonbladet.

 

Tidigare har modebloggare eller tjejer som bloggar i allmänhet fått höra samma sak. På en tidigare tidning jag arbetade på nyligen blev flera män på redaktionen oerhört upprörda över att vi hade porträtterat Isabella “Blondinbella” Löwengrip som en företagare. Nu gör Löwengrip dundersuccé med sitt egenhändigt skapade magasin Egoboost. Tjugo år gammal driver och fyra bolag, och nu börjar hon så sakteliga få ett visst erkännande, även från vuxenvärlden.

När svenska Stardoll lanserade en community med klippdockor, mode, spel och lek för unga tjejer fick de genast kritik för att sajten skulle utnyttja unga tjejer. Inte att den fyller ett behov som tjejerna skulle kunna ha. Att unga killar betalar för att spela dataspel på nätet lyfts aldrig upp som ett problem.

Unga tjejer är tydligen så okunniga och omedvetna att de uppenbarligen inte vet sitt eget bästa.

För det kan väl aldrig vara så att tjejerna faktiskt är intresserad av mode, skvaller och skönhet?
Det kan väl inte vara så att man kan vara sjutton år och tycka att mode och vilken klänning man ska ha på festen i helgen är det absolut viktigaste i hela världen – och ändå kommer man växa upp, gå på universitetet och skaffa sig ett jobb? Man kanske till och med både gillar mode – och vill ha en jämställd kille?
Många vuxna verkar tro att det inte går att ha flera olika intessen samtidigt, en del ytliga och roliga, andra seriösare och kanske på sikt också viktigare.

När jag själv var typ sjutton år gick jag och såg skräckrockaren Alice Cooper på Isstadion i Stockholm. Moderate borgarrådet Carl Cedersköld tyckte det var fruktansvärt att han fick spela i i huvudstaden. Ungdomarna borde lyssna på Beethoven i stället, var hans recept.
Obegripligt nog tog jag mig genom universitetet och skaffade mig ett jobb, trots min ungdomliga fascination för ytlig hårdrock.

Men vuxenvärldens fördömande av unga tjejers modebloggande och val av intressen handlar inte bara om att man glömt bort hur det vara att vara ung. Det handlar tyvärr också om en uråldrig syn på kvinnor och deras val i livet. För vi läser aldrig några debattörer som upprörs över att så många unga män väljer att sega bort sina liv framför fotbollsindustrins ytliga multimiljondollarmatcher. Eller att vi killar köper meningslösa prylar, dyra bilar eller att det skulle vara fördummande att spela för mycket dataspel.
Nej, när det handlar om teknik och spel då är det i stället lärorikt. Vi killar lär oss ju så mycket nyttiga saker utifrån våra intressen.
Visst blir vi kritiserade för att vi ibland överkonsumerar dataspel och prylar, men det är aldrig för att spelandet eller prylnördandet i sig skulle vara ytligt. Killars intressen är helt enkelt inte ytliga, inte på det sättet som vi kan tycka tjejers är.

Jag har jobbat i medieindustrin i femton år och en sak är jag rätt säker på: Hade de befintliga medierna erbjudit det som unga tjejer vill ha, då hade modebloggandet aldrig blivit så stort. Exakt den analysen gör även Stardolls grundare Mattias Miksche. “Vi lyssnade helt enkelt på en målgrupp som ingen annan lyssnade på”, berättade han för Nya Affärer i höstas.

Men naturligtvis: Det kan ju inte vara utbudet det är fel på. Det måste vara tjejernas behov som är fel.

Sa jag att det här gör mig arg?

håller helt med , det gör mig verkligen arg!
/louise


bildinlägg

Hallå tänkte ge er ett litet bildinlägg nu. Det kommer både vara nya och gamla bilder och det kommer vara på olika saker inte bara på mig. Här kommer bilderna. :D




 / johanna


ni får ett bildinlägg :)

hejsan ,
jag tänkte ge er ett bildinlägg och medan ni får det ska jag komma på nått jag kan skriva på bloggen ska skriva ett långt inlägg,. som jag ska lägga i utkast så när jag inte har tid att blogga ska jag bara publicera det :D
image descriptionimage description
sen sak jag rensa lite i mina bilder för datan är typp full med bilder hihi ;)
/louise

dagen kommer bli BÄST!

hejsan ,
idag kommer johanna till mig för att jag är helt ensam hemma ;) och därför fråga jag henne om hon ville sova hos mig och det ville hon, vi kommer ha så himla kul kommer säkert uppdatera er mycket, med roliga bilder och inlägg .D så kolla bloggen idag :D men nu sitter jag och kollar tv och det är kul haha xd men nu får ni lite bilder !

image descriptionimage descriptionimage description
image descriptionimage descriptionimage description
/louise :)

förlåt

Haj alla söta :)

Först av allt vill jag säga förlåt för jag inte uppdaterat er nu på ett litet tag eller vad man ska säga. Men jag har varit med världens underbaraste kille både måndag,tisdag,onsdag och idag torsdag. (a) Kan inte säga mer än att jag älskar han mer än vad jag älskar mitt liv just nu. HAHA..
Nä men lite skämt får man ju ha, men jag är ärlig när jag säger att jag älskar han. Han gör mig jätte lycklig. :D
Idag va min syster också med oss för jag va tvungen att passa henne, men det gjorde inget för vi hade lika kul ändå. :) Även min syster hade kul för vi passa boll med henne ett bra tag sen orkade jag inte mer..så jag gick och satte mig men han fortsatte passa med henne tills hon blev trött på att springa. Men kan inte säga mer än att mitt lov har varit helt perfekt.
Imorgon ska jag vara med Louise och ska sova hos henne från imorgon till lördag. :D
Vi kommer nog fixa lite roliga saker till er som följer våran blogg då. Så ni får hålla ögonen öppna. :D

Sen till en annan sak, jag konfirmerar mig snart men hittar ingen klänning alls :'(.
Om det är någon som vet någon bra sida eller affär snälla lämna en kommentar till mig.
Behöver verkligen hjälp, och skulle uppskatta all hjälp jag fick.
Jag säger såhär att den som gör att jag hittar en fin klänning länkar jag på bloggen 2 gånger under 1 vecka. :D
Vad tycker ni om den ideén? ;-) 
 

/ johanna


Yes :)

Jag nu har vi beställt en iPhone 4s längtar tills den kommer :) den ska komma tisdag eller onsdag nästa vecka tror jag det var :) <3
/Louise


bildinlägg

hallåja , bara för att jag inte har nått att skriva får ni ett bildinlägg :) hoppas ni tycker det är kul :D

glad

hallåja :D
just nu sitteer jag och kollar tv och snacka skype med kompis :D
idag kanske jag ska beställa en sak , som vissa vvet men ni kommer få veta vad det är ifall jag beställer det idag ;D <3 HOPPAS HOPPAS :D
nej men jag kommer blogga mer senare när jag har gått med vår hund som jag ska göra om 1 timme eller nåt :D men johanna kommmer ju blogga tror jag ! ;D hoppas ni mår fint
/louise
image descriptionimage descriptionimage descriptionimage description

Bilder

Hejsan här kommer en massa bilder :) är så sjukt glad :) <3
/Louise


lalala

hejsan hoppsan :)

Jag vaknade 06.25 idag. Inget kul kan jag säga men då kunde jag knappt andas alls och började hosta jätte mycket, men så är det väl när man är förkyld. :p Har inte varit så här förkyld sen jullovet. Det är absolut inget kul att må som jag gör just nu. Men nu ska jag snart hoppa i duschen och göra mig iordning för att sen äta lite frukost. Efter allt det ska jag åka till apoteket och köpa något som skulle hjälpa mig med hostan, och det är inte host-medicin som många nog skule trott annars. När min bror sen har köpt det till mig kör han mig till stationen där jag hoppar på första bästa tåg till Lund med Louise. Inne i Lund ska vi kolla kläder och kolla på lite annat. Sen vid typ 12 - 1 kommer underbarasteoch ska följa med mig hem. Tyvärr måste han ju åka hem vid halv 7 ikväll igen. :( Bara tanken på att han ska åka då gör mig ledsen. Men nu måste jag hoppa in i duschen annars komer jag inte hinna äta innan jag ska iväg.
Uppdaterar er mer senare idag om jag hinner och kommer ihåg det. :D



/ johanna


Tack

Hejsan
Min syster väckte mig nyss för hon skulle säga att hon skulle åka och jag bara okej , sen så ska inte du till skolan jag bara nej det är förfan liv sen gick hon och nu ska jag somna om :) <3 ha det bra tills jag uppdatera igen :)
/louise


Hihi

Hihi orken ta över hihi :) orkade inte fixa nån video på bilderna men ska fixa det nån annan dag :) hade ni tyckt det var kul om vi videobloggar?<3
/Louise


tänkte..

hejsan ,
tänkte ladda över bilder till datan som jag tagit denna veckan och förra och sen göra en film utav det hur låter det? :D <3
/louise
image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description

Bilder :)

Håller på att sätta upp bilder på vägen är nästan klar :) /Louise


om My way to ...

hallå alla söta :)
Jag sitter just nu på bussen påväg till Nova Lund :) Ska vara där ett tag med tjejerna sen ska vi dra in till själva Lund och kolla bio och äta. ;)
Ska bli riktigt kul. :)
Men jag uppdaterar er mer senare!
/ Johanna


dör av tråååk

hallå finaste :)

Har varit hemma hela dagen och bara tråkat. Mår inte speciellt bra heller så kan ju vara därför. Men imorgon ska jag nog gå på bio med 2 tjejkompisar. Vet inte säkert än, jag ska snacka mer med dem senare idag eller imorgon. Berors på om de händer något idag.

Hade inte så mycket att skriva,ville mest uppdatera er.
Ni ska få lite bilder som jag fixade igår med ett par av dem kläderna jag köpte då. :)
Hoppas ni gillar dem. :D <3



/ johanna :D <33


Hipp Hipp Hurra

 hejsan svejsan sötisar. :D

I detta inlägget vill jag bara säga GRATTIS till min mamma som fyller år idag. :D

Så mamma om jag säger såhär. Du har gjort mitt liv helt amazing och du har hjälpt mig när jag behövt hjälp. Vi kan bråka mycket och det vet vi båda två. Men det blir bara bättre och bättre för varje dag som går. Jag börjar växa upp nu ordentligt och förstå att bråk inte tjänar något till. Jag älskar dig och det kommer jag alltid att göra. Vad som än händer kommer jag alltid behöva dig vid min sida. Du får mig att kämpa på med skolan, med min sport och med att inte glömma bort mina kompisar. Du är den bästa kvinnan i mitt liv.
JAG ÄLSKAR DIG MAMMA (L)

Uppdaterar er senare idag om jag hinner. / johanna


Ätit och duschat (check)

Hallåja
Nu får ni lite bilder som ni kan kommentera och kollar på ;)
Följ mig gärna via instagram: louisedue
/Louise


Hejsan :)

Hejsan alla underbara :)
Jag har precis vaknat typ :) och snart ska jag duscha sen ska jag äta och fixa mig och lite sånt :) sen klockan 1 ska jag åka till Danmark på kalas :) men ska försöka göra lite tidsinställda ! Om jag hinner :) men nu ska jag faktis äta sen duschen ni får lite bilder !:)
/Louise


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus